Klik linksonder op je profielfoto. Ga naar [Gebruikers]. Hier worden de actieve gebruikers getoond.
Om een gebruiker te verwijderen beweeg je met je muis over een gebruiker en klik je op het vuilnisbakje.
Vervolgens zal je de melding krijgen om je actie te bevestigen of om te annuleren.
Als deze collega uit het abonnement verwijderd mag worden klik je op [Ja, verwijderen].
Deze collega is nu uit de praktijk verwijderd en kan niet meer inloggen of heeft geen toegang meer tot de agenda. Behandelingen en facturen die aan deze collega zijn gekoppeld, blijven ongewijzigd.
