De opslagruimte betreft enkel opgeladen bestanden. Rapporten, brieven of facturen die je via Crossuite aanmaakt nemen geen opslagruimte in.
Klik linksonder op de profielfoto en ga naar [Facturering]. Klik hier bovenin op [Gebruik & quota] om het gebruikte aantal GB te bekijken.
Ga naar [ 👁︎ Gebruik] om de documentenbibliotheek te openen. De algemene documenten en de documenten per patiënt worden hier weergegeven.
Vink één of meerdere documenten aan om dit te verwijderen. De optie [Verwijderen] zorgt ervoor dat het document niet meer zichtbaar is maar wel hersteld kan worden.
Via [Definitief verwijderen] wordt dit document volledig uit je account gehaald. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden maar zal wel de extra ruimte terug beschikbaar stellen.
Klik rechtsboven op [+ Bestanden toevoegen] om een nieuw document toe te voegen of aan te maken. Via het trechtertje rechtsboven geef je de verwijderde bestanden weer om ze te herstellen of definitief te verwijderen.
