Via deze methode kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, zonder een extra verificatie via mail of je mobiel.
Wanneer de 7 dagen verstreken zijn zullen de ingestelde toestellen automatisch verwijderd worden uit de lijst. Zie ook: Inlog verificatie via mobiel
Ga via je profielfoto linksonder naar [Veiligheid]. Bij het onderdeel [2-factor authenticatie] bekijk je welke vertrouwde toestellen zijn geactiveerd binnen je account.
Via het prullenmand icoon kan je deze indien gewenst verwijderen.
